fbpx

Sumodragter

Sumobrydning er en sjov aktivitet, hvor deltagerne kravler ind i nogle store skumdragter og derefter skal kæmpe som rigtige sumo’er,madrassen

Sumodragter

 

Sumodragter er til unge og voksne, der kan lide sport og konkurrence.
Der dystes 2 og 2 i polstrede sumodragter med tilhørende hjelme. Det gælder om enten at skubbe sin modstander ud fra madrassen eller at lægge vedkommende ned. Der kæmpes bedst ud af tre, og mon ikke de deltagene vil få lidt sved på panden, sumodragterne er nemlig en hårdere aktivitet end man lige tror.

Sumodragterne er en publikumsvenlig aktivitet, der bliver nemlig trukket godt på smilebåndet, når deltagere prøver at vælge hinanden – og ikke mindst når de skal på benene igen. Det er ikke helt let, da sumodragterne begrænser ens bevægelser. Sumobrydning egner sig godt til polterabend, fødselsdage, firmafester, sportsarrangementer m.v.

Vær at vide om Sumodragter :
Disse dragter tages ikke over hovedet, derfor kan der være personer, der har en kropsbygning, som måske ikke gør det muligt at være i dragterne.  Alternativt henvises der til vores andre sumodragter.

Sumodragter & sikkerhed :
Sumodragterne er godt polstrede, så man slår sig ikke, når der kæmpes. Hjelmen beskytter hovedet ved fald og nogle modeller medfølger der nakkestøtte. Derudover medfølger en stor skummadres som underlag.

 

PRAKTISK INFO
Pladskrav 4,5x4,5x2
Strømkrav N/A
Opstillingstid 15 min