fbpx

Sikkerhed

Fokus på sikkerhed…

 

Så galt kan det gå…
Til venstre kan vi se hvor galt det kan gå, når en hoppeborg ikke er sikret ordentligt. For en god ordens skyld må vi hellere understrege, at denne hoppeborg ikke er vores
– vi har heller ikke stået for den mangelfulde opsætning, der var skyld i at den fløj en tur. Heldigvis var der ingen ombord da den tog flyveturen…

Fokus på sikkerhed
Der vil I de kommende år blive mere fokus på sikkerheden, det hilser vi velkommen, da det tidligere har været næsten ikke eksisterende.
Derfor er der også mange som i årene har kørt “frihjul” og ikke gjort noget ved sikkerheden. Det håber vi at de nye regler, som skærper kravene til offentlige forlystelser i Danmark, vil lave om på. Det er jo børns sikkerhed, vi har med at gøre – og det er noget vi tager alvorligt.

Pas på…
Der er leverandører som pt. ikke lever op til de nye krav, og loven er desværre skruet sådan sammen, at det egentlig ikke er deres ansvar, at tingene er godkendt. Det er arrangøren. Derfor skal man som arrangør være påpasselig med at leje “for billigt” eller af “tvivlsomme” leverandører. Arrangøren bærer nemlig det endelige ansvar og det kan derfor blive en bekostelig affære, da overtrædelser straffes med bøde.

Vi tager sikkerheden seriøst
Aktiviteter er godkendte efter gældende regler
Produkt- & ansvarsforsikring efter gældende regler
Medarbejdere bliver uddannet både internt og eksternt
Alle har lovpligtig “børneattest”