fbpx

Rodeotyr / Multiride

Rodeotyr, rodeogris og mange andre aktiviteter

Rodeotyr udlejning / udlejes

Rodeotyr, Rodeoshow, Rodeobull og andre westernaktiviteter, her finder du Danmarks største udvalg.

Skal jeres fest eller event, være unik og uforglemmelig, så lej en rodeotyr! Rodeo er fantastisk underholdning for børn og voksne, med en rodeobull kan der dystes på tid, mod hinanden, eller bare for hyggens skyld. I kan vælge selv at stå for rodeoshowet, leje en selv-bemandet rodeobull eller få en af vores festlige medarbejdere med, der vil sørge for et rodeoshow med den festlige western stemning der kendes fra amerikanske film. Vi kan levere rodeotyr til København og resten af landet. Det er også muligt selv at afhente tyren.

Skal i holde grisefest, på marked/dyrskue, eller skal den klassiske rodeo-oplevelse have et tvist, findes også rodeo-grisen, grisene fungere med samme princip som det kendes fra tyrene, her skal du bare kæmpe for at tæmme et svin.

Uanset hvilke af vores rodeo-oplevelser i beslutter jer for, medfølger faldmåtte og vi gennemgår sikkerhedsinstruktioner, kort og godt, her finder du helt sikker sjov!

Få tilbud på rodeotyr leje til dit næste event

10 + 1 =

Gå wild west til din næste fest!

Tag tyren ved hornene og lej en sjov og underholdende gimmick til jeres næste event. Med en oplevelse som denne får I et skævt og sjovt indslag, I sent vil glemme, og som vil vække latter og smil blandt deltagere såvel som tilskuere til showet. Denne westernaktivitet er en sjov og festlig oplevelse, som giver jer et rigtigt cowboytema til jeres fest. Arranger en underholdende konkurrence for de dristige og modige deltagere til din fest og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dine gæster – både børn og voksne vil more sig.