fbpx

Firmaprofil

…vi glæder os til at gøre jeres næste arrangement til
– en sjovere oplevelse!

Firmaprofil

Produkter i særklasse

– en sjover oplevelse

En sjovere oplevelse…

 

Funtastic ApS beskæftiger sig med underholdning, promotion og events. Vores kerneområde er udlejning af aktiviteter og forlystelser til hele Danmark.

Funtastic I/S blev etableret i 2004, da Showbizz Danmark ApS valgte at outsource udlejningsafdelingen. Showbizz Danmark ApS varetager stadig booking af vores udlejningsaktiviteter.

Funtastic I/S er senere hen blevet til Funtastic ApS og ejes af Martin & Daniel Diness Andersen

Først med nye produkter …
Funtastic deltager hvert år på forskellige messer rundt omkring i verden – her finder vi nye spændende produkter, der ikke tidligere er set i Danmark. Derudover har Funtastic egen udviklingsafdeling, hvor der laves nye koncepter, i samarbejde med kunder og producenter. Dette har gennem årene ført til flere eksklusive produkter.

Kvalitet og service…
Vores filosofi er at tilbyde sjovere oplevelser, ikke kun for brugerne, men også for dig, som kunde. Vi giver den en tand mere og sætter kvaliteten i højsædet. Du kan derfor når du lejer hos os, være sikker på, at du får den vare, som du forventer. Hver eneste produkt bliver gennemgået, rengjort og fundet i orden, inden det forlader vores lager.

Sikkerhed…
Alle vore produkter godkendes årligt af Teknologisk Institut. Tilsynspapirer kan fremsendes, hvis dette ønskes. Der er ligeledes erhvervsansvarsforsikring og produktansvarsforsikret hos Alm. Brand efter de gældende regler. Derudover deltager vores medarbejdere i kurser, både internt og ekstern – og selvfølgelig har vi en børneattest på alle medarbejdere.