fbpx

Hoppeborge

Udlejning af hoppeborge, hoppeslotte og hoppepuder

Hvad enten man kalder det for en hoppeborg, et hoppeslot eller en hoppepude, så er det en klassiker, der altid inviterer til leg.

Her er hoppeborge udlejning til både, små – mellem og store børn. Hoppepuder der kan stå som begivenhedens hovedattraktion eller indgå i et større tema.

Herunder finder i Danmarks største udvalg af hoppeslotte, -borge og -puder.

Glæd børnene til jeres næste arrangement og lej en hoppeborg!

Forespørgsel på Aktivitet

1 + 15 =

En hoppepude til ethvert arrangement

Hvis børnene er glade, er forældrene glade! Med de populære hoppepuder kan ungerne holdes beskæftiget til jeres næste arrangement, så der er plads til, at de voksne også kan hygge sig. Uanset om I skal holde børnefødselsdag, bryllup, stor familie kom-sammen eller et arrangement i idrætsforeningen, så er leje af hoppeborge den sikre vej til underholdning for de mindste. Og engang i mellem går de større festdeltagere da heller ikke af vejen for en lille hoppetur! Vi fører et bredt udvalg af hoppeslotte til udlejning og de mange forskellige designs, der er at vælge imellem, sikrer, at I kan finde en hoppepude, der matcher jeres tema eller type af arrangement. Disco Dancer og Disco borgen er for eksempel perfekte til bryllup eller andre festlige lejligheder med musik og dans, mens Sea Adventure, Piratskibet og Skatteøen er ideelle til havefesten. Junglebogen, Dino borgen, Byggepladsen og Grandprix hoppepuderne er oplagte valg til børnefødselsdag, alt efter barnets interesser.

Både børn og barnlige sjæle kan være med på en hoppeleg, som er en sjov fællesaktivitet for børn og legelystne i alle aldre. Hos Funtastic har vi puder i forskellige størrelser og udformninger til både indendørs og udendørs brug. Du kan nemt finde et festligt tema, som passer til dit arrangement, som giver sjov og masser af underholdning til hele dagen – både for de allermindste og til de lidt større børn. Med en pude som legeplads har børnene en aktivitet, som de kan boltre sig med i mange timer. Se vores udvalg af sjove temaer og vælg fx et hoppeslot eller en westernsalon til festen.